«Попереднє сервірування столу відповідно до прийнятого замовлення, досервірування столу»

     10 березня 2021 року викладач Янюк Ольга Володимирівна провела відкрите  практичне заняття на тему: «Попереднє сервірування столу відповідно  до прийнятого замовлення,  досервірування столу» в групі ТХ-122.

     В процесі  проведення практичного заняття на виробництві (кафе «Театральне») використовувалися  такі інтерактивні вправи: робота в «малих групах», вправа «Продовж речення», ситуативні вправи, вправи  із сайту learningapps.org, метод «Барон Мюнхаузен».

     Якість виконання завдань студентами  оцінювала директор кафе  «Театральне» Вишневська Людмила Григорівна, яка є стейкхолдером ОПП «Виробництво харчової продукції».

IMGcf40c735bbb9d6018c872b6ee38078caV