Навчальна практика
23.04.21 закінчилась навчальна практика у студентів ІІ курсу групи ТХ – 125. Під час практики студенти набували практичних знань та навиків по приготуванню страв з овочів та грибів, приготуванню гарнірів, приготуванню страв з риби, що передбачено програмою практики.
При виконанні індивідуального графіку відпрацювання страв студенти самостійно виконували основні та комбіновані способи теплової обробки, застосовували різні техніки та прийоми подачі страв. У зв’язку з карантинними обмеженнями фото відпрацьованих страв студенти разом з майстром працювали у дистанційному режимі..
Збаравська Сабріна приготування страви «Сирники»
Приготування кексів шоколадних студент Наконечний Валентин
Приготування рису відварного розсипчастого з куркою у соусі теріякі у виконанні студента Куцоконя Дениса.