Навчальна практика

     23.04.21 закінчилась навчальна практика у студентів ІІ курсу групи ТХ – 125. Під час практики студенти набували практичних знань та навиків по приготуванню страв з овочів та грибів, приготуванню гарнірів, приготуванню страв з риби, що передбачено програмою практики.

      При виконанні індивідуального графіку відпрацювання страв студенти самостійно виконували основні та комбіновані способи теплової обробки, застосовували різні техніки та прийоми подачі страв. У зв’язку з карантинними обмеженнями фото відпрацьованих страв студенти разом з майстром працювали у дистанційному режимі..

Збаравська Сабріна приготування страви «Сирники»

image001

Приготування кексів шоколадних студент Наконечний Валентин

image002

Приготування рису відварного розсипчастого з куркою у соусі теріякі у виконанні студента Куцоконя Дениса.

image003