V Міжвузівська науково-практична конференція.

     12 квітня 2021 року минуло п’ять років з часу заснування Подільської гільдії кулінарів! У цьому осередку почали співпрацювати навчальні заклади з Вінниці, Тернополя, Кам'янець-Подільського, Хмельницького та Хмельницької області.
     14 квітня 2021 р. відбулася V міжвузівська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»
     Одним з пріоритетних завдань Подільської гільдії кулінарів є дослідницька та просвітницька діяльність, мета якої впровадження стандартів кулінарного мистецтва, інтеграція у світовий професійний простір та обмін інноваційним досвідом, підвищення культури харчування, якості та рівня вітчизняного сервісу, туристичної привабливості нашого краю.
     Свої доповіді представили такі учасники конференції:
Дрозіч І. А. к. п. н., методист
Державний навчальний заклад «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»
Кублінська І.А. к.т.н., викладач-методист
ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
Петришена О.Д, Беджик Н.Ф. , майстри виробничого навчання
Державний навчальний заклад «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»
Матвієнко Л.А., викладач готельної і ресторанної справи
ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
Попчук Д. О. студент групи ТХ-128
Зуб М. Я., к. е. н., викладач циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування
ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
Франків Н.І., викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
Малярчук А.П., студентка групи ТХ-121
ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
Пашенцова Л.Д., студентка групи ГРС-5
Матвієнко Л.А., викладач готельної і ресторанної справи
ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
Митрофанова Є. В., Приступа Д. В., студентки групи ТХ-128
Зуб М. Я., к. е. н., викладач циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування
ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
Сінкевич К.В., студентка групи ГРС-5
Матвієнко Л.А., викладач готельної і ресторанної справи
ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
Шулякова І.В, Шелест С.В., студентки групи ТХ-125
Янюк О. В., викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»
1759779438348691871048414059414802999332624n