Навчальна практика ТХ-127

      З 07 лютого по 18 лютого 2022 року студенти групи ТХ-127 зі спеціальності 181 Харчові технології проходять  навчальну практику у навчальній лабораторії та базах практики.

     Мета навчальної практики: відпрацювання практичних прийомів та навичок з первинної обробки овочів, формування н/ф з риби та м’яса. Основне завдання навчальної практики в умовах  виробництва закріпити, удосконалити та розширити набуті в навчальній лабораторії практичні уміння і засвоїти прийоми і способи виконання виробничих робіт; залучити здобувачів освіти до виробничого життя, отримати практичний досвід на виробництві.      

     Завідувач навчально-виробничої практики Світлана Гуменюк, майстер виробничого навчання Анастасія Ізмайлова  з метою контролю  здійснили  перевірку проходження студентів навчальної практики в кафе-піцерії «Мрія», кафе «Театральне», ГРК «Шотландія».

     Практиканти працюють у м’ясному, в гарячому, в овочевому цехах та ін.

     Використовуючи свої теоретичні навики і практичну допомогу – студенти-практиканти добре справляються з приготуванням н/ф з риби, м’яса.

 viber20220210132239216