Навчальна практика ТХ-127
З 07 лютого по 18 лютого 2022 року студенти групи ТХ-127 зі спеціальності 181 Харчові технології проходять навчальну практику у навчальній лабораторії та базах практики.
Мета навчальної практики: відпрацювання практичних прийомів та навичок з первинної обробки овочів, формування н/ф з риби та м’яса. Основне завдання навчальної практики в умовах виробництва закріпити, удосконалити та розширити набуті в навчальній лабораторії практичні уміння і засвоїти прийоми і способи виконання виробничих робіт; залучити здобувачів освіти до виробничого життя, отримати практичний досвід на виробництві.
Завідувач навчально-виробничої практики Світлана Гуменюк, майстер виробничого навчання Анастасія Ізмайлова з метою контролю здійснили перевірку проходження студентів навчальної практики в кафе-піцерії «Мрія», кафе «Театральне», ГРК «Шотландія».
Практиканти працюють у м’ясному, в гарячому, в овочевому цехах та ін.
Використовуючи свої теоретичні навики і практичну допомогу – студенти-практиканти добре справляються з приготуванням н/ф з риби, м’яса.