Презентація вибіркових дисциплін
Презентація вибіркових дисциплін «Кухні народів світу», «Основи барної справи»
23 лютого 2022 року у групах технологічного відділення ТХ-127 та ТХ-128 викладачами Оленою Бойчук і Ольгою Янюк проведено презентацію вибіркових дисциплін на 2022-2023 навчальний рік.
Метою вивчення дисципліни «Кухні народів світу» є формування системи базового комплексу знань у студентів щодо історичного розвитку кулінарії, ресторанного господарства та їх перспектив у сучасних умовах; формування у студентів уявлення щодо культури та етнічних традицій харчування народів світу; ознайомлення майбутніх фахівців з сучасними технологічними концепціями виробництва основних страв, виробів та напоїв у закладах ресторанного господарства; способами подачі страв і напоїв з використанням предметів народного побуту.
«Основи барної справи» - формування у студентів теоретичних і практичних знань і уміння при організації роботи і обслуговування у барах, а також із наукових основ зберігання і вживання безалкогольних та алкогольних напоїв шляхом поглибленого вивчення основних підходів, принципів і методів роботи бармена і сомельє. Засвоєння студентами знань з організаційних, економічних, технологічних, технічних, соціально-психологічних проблем, які виникають в результаті діяльності барів в Україні у сучасних умовах. Знання з організації приготування, обслуговування та культури вживання основних базових безалкогольних та алкогольних напоїв та виробів з них, має велике значення в наш час.
Вибір за студентами!