ВІДКРИТТЯ ДЕКАДИ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
У нашому коледжі є гарна традиція: щороку на початку жовтня проводиться декада технологічного відділення, а саме спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа.
Кухарські професії мають надзвичайно важливе значення у суспільному житті країни і кожної людини окремо. Від того, як буде організоване харчування залежить життя та здоров’я всієї нашої нації.
Кухарі не тільки задовольняють нашу потребу у харчуванні, але й намагаються дарувати задоволення та естетичну насолоду від самого процесу споживання їжі.
Готельно-ресторанна справа - одна з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку економіки. Фахівці з готельно-ресторанної справи займаються організаційно-управлінською, господарською, комерційною, інвестиційною та науково-дослідною діяльністю у сфері ресторанного господарства, готельного господарства та виставкової діяльності.
Та, на жаль, реалії часу такі, що декада розпочалася в режимі онлайн. Усі викладачі циклової комісії докладають максимум зусиль, щоб перший тиждень відбувся за планом і заходи проводились з використанням інформаційно - комунікативних технологій та були живими, цікавими, сприяли вихованню гарних майбутніх професіоналів своєї справи.
Отже, 11 жовтня 2022 року відбувся перший захід: вікторина «Кращі готелі світу» між групами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, ГРС -1 та ГРС-2 під керівництвом голови циклової комісії - Ольги ЯНЮК.
Вітаємо переможців!!!
І місце Тарас ШВЕЦЬ (ГРС-2);
Вікторія ПЕТРОВСЬКА (ГРС-2);
ІІ місце Ольга РУДА (ГРС-1);
Ростислав ПАЛАМАРЧУК (ГРС-1);
ІІІ місце Максим КАПУСТЯНСЬКИЙ (ГРС-1);
Ілля НАУМЧУК (ГРС-1).