ВІДКРИТТЯ ДЕКАДИ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

     У нашому коледжі є гарна традиція: щороку на початку жовтня  проводиться  декада технологічного відділення, а саме спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа.

     Кухарські професії  мають  надзвичайно важливе значення у суспільному житті країни і кожної людини окремо. Від того, як буде організоване харчування залежить життя та здоров’я всієї нашої нації.  

    Кухарі не тільки задовольняють нашу потребу у харчуванні, але й намагаються дарувати задоволення та естетичну насолоду від самого процесу споживання їжі.

     Готельно-ресторанна справа - одна з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку економіки. Фахівці з готельно-ресторанної справи займаються організаційно-управлінською, господарською, комерційною, інвестиційною та науково-дослідною діяльністю у сфері ресторанного господарства, готельного господарства та виставкової діяльності.

     Та, на жаль, реалії часу такі, що декада розпочалася в режимі онлайн. Усі викладачі циклової комісії  докладають максимум зусиль, щоб перший тиждень відбувся за планом і заходи проводились з використанням інформаційно - комунікативних технологій та були живими, цікавими,  сприяли вихованню гарних майбутніх професіоналів своєї справи.

     Отже, 11 жовтня 2022 року відбувся перший захід: вікторина «Кращі готелі світу» між групами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, ГРС -1 та ГРС-2 під керівництвом голови циклової комісії - Ольги ЯНЮК.

      Вітаємо переможців!!!

І місце Тарас ШВЕЦЬ (ГРС-2);

                        Вікторія ПЕТРОВСЬКА (ГРС-2);

ІІ місце Ольга РУДА (ГРС-1);

                              Ростислав ПАЛАМАРЧУК (ГРС-1);

ІІІ місце Максим КАПУСТЯНСЬКИЙ (ГРС-1);

Ілля НАУМЧУК (ГРС-1).

 viber20221012195730548