«ЦИТРУСОВИЙ БУМ»
13 жовтня 2022 р. відбулося засідання гуртка «Ресторатор» під керівництвом викладача циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу – Олени БОЙЧУК.
Тема : «Цитрусовий бум». Усі цитрусові – апельсини, лимони, мандарини, грейпфрути – дуже корисні для організму. Вони багаті на аскорбінову кислоту (вітамін С), вітаміни групи В, вітаміни А, Р. Крім того є джерелом фітонцидів, що сприяють виведенню токсинів та шлаків з організму. Вважається, що користь апельсинів у природних антибіотичних властивостях. Окрім цього, помаранчі здатні зміцнити імунну систему, нормалізувати обмінні процеси.
Члени гуртка підготували інформацію.
Анастасія КОРНІЙЧУК – «Цитрусові, особливості».
Ольга ПОЛІГОВА – «Екзотичні цитрусові».
Вікторія БОСАК – «Оформлення кондитерських виробів цитрусовими».
Тимофій ЛЯСКОВИЧ – «Оформлення страв цитрусовими».
Ліза КВАША – «Морепродукти та цитрусові».
Оксана ДОСКАЧ – «Алкогольні коктейлі з цитрусовими».
Даша ОЛІЙНИК – «Безалкогольні коктейлі з цитрусовими».