«ЦИТРУСОВИЙ БУМ»

     13 жовтня 2022 р. відбулося засідання гуртка «Ресторатор» під керівництвом викладача циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу – Олени БОЙЧУК.

      Тема : «Цитрусовий бум».  Усі цитрусові – апельсини, лимони, мандарини, грейпфрути – дуже корисні для організму. Вони багаті на аскорбінову кислоту (вітамін С), вітаміни групи В, вітаміни А, Р. Крім того є джерелом фітонцидів, що сприяють виведенню токсинів та шлаків з організму. Вважається, що користь апельсинів у природних антибіотичних властивостях. Окрім цього, помаранчі здатні зміцнити імунну систему, нормалізувати обмінні процеси.

Члени гуртка підготували інформацію.

Анастасія КОРНІЙЧУК – «Цитрусові, особливості».

Ольга ПОЛІГОВА – «Екзотичні цитрусові».

Вікторія БОСАК – «Оформлення кондитерських виробів цитрусовими».

Тимофій ЛЯСКОВИЧ – «Оформлення страв цитрусовими».

Ліза КВАША – «Морепродукти та цитрусові».

Оксана ДОСКАЧ – «Алкогольні коктейлі з цитрусовими».

Даша ОЛІЙНИК – «Безалкогольні коктейлі з цитрусовими».

viber20221013233605125