• Головна
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" Меню Авторизація
  • Головна
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
  • Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
  • Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Головна
  • /
  • Репозитарій творчих робіт студентів

Репозитарій творчих робіт студентів

Циклова комісія Інформаційних Технологій та Природничо-Наукових Дисциплін

РОЗВИТОК СУСПІЛЬСТВА ТА НАУКИ В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ

ПЕРСПЕКТИВА-2020

Особливості розвитку ЦИФРОВОЇ ЕКОНОМІКИ в умовах інформаційно-технологічних викликів

Циклова комісія Торгівлі, Маркетингу та Менеджменту

ІННОВАЦІЇ В УПРАВЛІННІ АСОРТИМЕНТОМ, ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ

ТОВАРОЗНАВСТВО  ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА

СЕМІОТИЧНИЙ ТА СИМВОЛІЧНИЙ ЗМІСТ УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИВАНКИ

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТОРГІВЛІ І МАРКЕТИНГУ В УМОВАХ СУЧАСНОГО РИНКУ

Кирилюк О. І. «Глобальні перспективи розвитку аграрного бізнесу в Україні» 1 науково теоретична конференція здобувачів освіти: тези  доповідей.
 Кирилюк О. І. «Підприємництво та управління бізнесом: тенденції розвитку»: зб. тез. 1 всеукр. наук. – практ. Інтернет – конф.

Кирилюк О. І. II Всеукраїнська науково-практична інтернет- конференція «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ: ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ»

Митрофанова Н. Сучасний мотиваційний менеджмент: проблеми та перспективи: матеріали II Всеукр. наук. – практ. Інтернет конф.

Митрофанова Н. Матеріали III всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Сучасний мотиваційний менеджмент: проблеми та перспективи"

Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної Інтернет- конференції «Маркетинг майбутнього»

Маркетинг майбутнього: IV Всеукраїнська науково – практична Інтернет – конференція здобувачів освіти та молодих вчених: тези доповідей.

 

 

Циклова комісія Фінансів, Обліку і Оподаткування

Матеріали I всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Сучасний мотиваційний менеджмент: проблеми та перспективи"

Матеріали II всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Сучасний мотиваційний менеджмент: проблеми та перспективи"

І «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

ІІ «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

ІІI «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

ІV «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ»

Циклова комісія Харчових Технологій та Готельно-Ресторанного Бізнесу

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АГРОПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ, ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТОРГІВЛІ

АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ТУРИЗМ

ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ УЧИТЕЛЯ В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ

Готельно-ресторанний сервіс та регінальна кухня Поділля

ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНЕ ТА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ

Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства

СУЧАСНІ ОСВІТНІ СЕРЕДОВИЩА І ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ПЕДАГОГІВ

ПРАВО ТА СУСПІЛЬСТВО В РЕАЛІЯХ КАРАНТИННОГО ПЕРІОДУ

Особистісно-професійна компетентність педагога: досвід, проблеми, перспективи

Актуальні проблеми сучасного управління в соціально-економічних, гуманітарних та технічних системах

Освіта і наука в умовах інноваційного розвитку суспільства

СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ: ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВІДНОВЛЕННЯ В УКРАЇНІ

ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА: СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ

Професійний розвиток педагога в умовах інтеграції до европейського освітного простори: міжнародна академічна та професійна /професійно- педагогічна мобільність.

Збірник Всеукраїнської науково-практичної конференції "Сучасні проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні" 28.11.24

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ON-LINE КОНФЕРЕНЦІЯ  “ПРОБЛЕМИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ В ПРОМИСЛОВОСТІ ТА СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ”

СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ IV МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Циклова комісія Суспільних дисциплін

Циклова комісія Філологічних дисциплін

Матеріали ІІI регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали IV регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали V регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали VІ регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

Матеріали VІI регіональної науково-практичної конференції «Філологічний дискурс: лінгвокраїнознавчий та професійний аспект»

 The Science of the XXI century

 

Відокремлений структурний підрозділ
"Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж
Державного торговельно-економічного університету"
29016, м. Хмельницький вул. Кам’янецька, 114

0382 671 604
mail@htek.km.ua
© ДТЕУ Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж. 2025 р.

Додати дисципліну

Редагувати дисципліну

Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно

Додати тему

Редагувати тему

Найменування теми
Спеціальність
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно

Видалити дисципліну

Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну успішно видалено.

Видалити тему

Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему успішно видалено.

  • Мої зображення
  • Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
Заголовок зображення
Файл зображення
0%