- Головна /
- ОБОВ'ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ ОПП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ОБОВ'ЯЗКОВІ КОМПОНЕНТИ ОПП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Основи філософських знань
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Економічна теорія
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Правознавство
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Українська мова (за професійним спрямуванням)
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Культурологія
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Екологія
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Інформатика і комп'ютерна техніка
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Безпека життя
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Технологія виробництва кулінарної продукції
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Організація готельного господарства
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Організація ресторанного господарства
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Менеджмент
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Товарознавство
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Маркетинг
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Економіка підприємств
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Основи фізіології і гігієни
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Етнічні кухні
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Основи барної справи
Програма та робоча програма навчальної дисципліни Основи підприємницької та управлінської діяльності