Головна
Акредитація
Загальна інформація
Накази
Діючі положення
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Коледж у ЗМІ
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Контакти
Структурні підрозділи
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділ кадрів
Відділення управління та адміністрування
Технологічне відділення
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Клуб художньої самодіяльності
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок Українського товариства товарознавців і технологів
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник КНТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Династії коледжу
Наші студенти
Фотогалерея
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Зворотний зв'язок
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Меню
Авторизація
Головна
Новини
Електронна заява
Студенту
Заходи щодо запобігання корупції
Секції, гуртки та клуби
Підготовка до ЗНО
Анкетування здобувачів освіти
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Права та обов’язки студентів
Виховна робота
Служба психологічної підтримки
Безпека життєдіяльності
Скринька довіри
Правила внутрішнього розпорядку
Студентське самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Вступнику
Розклад вступних випробувань
Результати вступних випробувань
Реєстрація на підготовчі курси
Електронні заяви (9 клас)
Реєстрація на вступні іспити
Рейтинг вступників
Вступна кампанія 2022
До уваги випускників ПТНЗ
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
День відкритих дверей
Відділення курсової підготовки
Інформація КНТЕУ (для випускників коледжу)
Списки зарахованих студентів 2021
Проєкт ОП
Бакалавру
Виробнича практика
Інформаційний пакет ОПП
Обов'язкові компоненти
Вибіркові компоненти
Рецензії стейкхолдерів
Анкетування здобувачів вищої освіти
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Роботодавцю
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Опитування
Відеогалерея
Акредитація
Загальна інформація
Накази
Діючі положення
Вибори ректора ДТЕУ 2022
Академічна доброчесність
Історія та місія коледжу
Адміністрація
Символіка
Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Коледж у ЗМІ
Система управління якістю
Міжнародне співробітництво
Публічна інформація
Контакти
Структурні підрозділи
Служба з сприяння працевлаштуванню
Відділ кадрів
Відділення управління та адміністрування
Технологічне відділення
Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
Практична підготовка
Клуб художньої самодіяльності
Методичний відділ
Бібліотека
Бухгалтерія
Інше
Хмельницький осередок Українського товариства товарознавців і технологів
Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
Вісник КНТЕУ
Періодичні видання
Наукова робота
Матеріали науково-практичних конференцій
План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
Наукове товариство молодих вчених і студентів
Музей коледжу
Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Гордість коледжу - ветерани
Династії коледжу
Наші студенти
Фотогалерея
Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
Зворотний зв'язок
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Новини
Електронна заява
Студенту
Заходи щодо запобігання корупції
Секції, гуртки та клуби
Підготовка до ЗНО
Анкетування здобувачів освіти
Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
Права та обов’язки студентів
Виховна робота
Служба психологічної підтримки
Безпека життєдіяльності
Скринька довіри
Правила внутрішнього розпорядку
Студентське самоврядування
Розклад занять
Розклад дзвоників
Заміна занять
Графік освітнього процесу
Рейтинг студентів
Ми пишаємося
Інформаційні пакети (опис дисциплін)
Реквізити для оплати за навчання/проживання
Практичне навчання студентів
Спортивне життя
Гуртожиток
Вступнику
Розклад вступних випробувань
Результати вступних випробувань
Реєстрація на підготовчі курси
Електронні заяви (9 клас)
Реєстрація на вступні іспити
Рейтинг вступників
Вступна кампанія 2022
До уваги випускників ПТНЗ
Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
День відкритих дверей
Відділення курсової підготовки
Інформація КНТЕУ (для випускників коледжу)
Списки зарахованих студентів 2021
Проєкт ОП
Бакалавру
Виробнича практика
Інформаційний пакет ОПП
Обов'язкові компоненти
Вибіркові компоненти
Рецензії стейкхолдерів
Анкетування здобувачів вищої освіти
Програма кваліфікаційного екзамену
Перелік дисциплін закріплених за викладачами
Силабус обов'язкових компонентів
Силабус вибіркових компонентів
Роботодавцю
Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
Пропозиції співпраці
Викладачу
Дистанційне навчання
Навчально-методична робота
Соціальна робота
Опитування
Відеогалерея
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
Головна
/
Гуртожиток
Гуртожиток
Правила внутрішнього розпорядку гуртожитку ВСП ХТЕФК КНТЕУ
Положення про студентський гуртожиток ВСП ХТЕФК КНТЕУ
План роботи завідувача гуртожитку 2021
Договір на проживання в гуртожитку 2021
×
Додати дисципліну
Редагувати дисципліну
Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно
×
Додати тему
Редагувати тему
Найменування теми
Спеціальність
Не обрано
241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Підприємництво, торгівля та управління бізнесом) (Д)
075 Маркетинг (Маркетингова діяльність) (Д)
073 Менеджмент (Логістичний менеджмент) (Д)
071 Облік і оподаткування (Облік і оподаткування) Перший (бакалаврський) рівень (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (З)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Товарознавство та комерційна діяльність) (З)
075 Маркетинг (Комерційна діяльність) (З)
072 Фінанси, банківська справа та страхування (Оціночна діяльність) (З)
072 Фінанси, банківська справа та страхування (Фінанси і кредит) (З)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Товарознавство та комерційна діяльність) (Д)
072 Фінанси, банківська справа та страхування (Оціночна діяльність) (Д)
071 Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік) (Д)
029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (Діловодство) (Д)
075 Маркетинг (Комерційна діяльність) (Д)
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (Інформаційна діяльність підприємства) (Д)
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) (Д)
072 Фінанси, банківська справа та страхування (Фінанси і кредит) (Д)
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно
×
Видалити дисципліну
Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну
успішно видалено.
×
Видалити тему
Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему
успішно видалено.
×
Мої зображення
Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
100px X 100px
320px X 320px
800px X 800px
Заголовок зображення
Файл зображення
0%