Новини та анонси

Кваліфікаційний екзамен

27.06.22 р.
Кваліфікаційний екзамен зі спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність    ...
Далі

УСПІХИ ЗАЛІКОВОЇ РОБОТИ

27.06.22 р.
      Професія кухар, по-своєму, унікальна. Хоча деякі люди...
Далі

ЗАХИСТ ЗВІТІВ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

21.06.22 р.
     Здобувачі освіти групи ТКД-145 успішно відпрацювали завдання виробничої...
Далі

ПІКАНТНО ПРО ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

21.06.22 р.
     Холодні закуски – невід'ємна частина святкового столу. Холодні...
Далі

СТИЛЬНІ ДЕСЕРТИ

21.06.22 р.
     ДЕСЕРТИ -  це не клопіткий, ефектний і шалено...
Далі

ТХ-124, технологічна практика

14.06.22 р.
Під час відпрацювання другого тижня технологічної практики студенти групи ТХ-124...
Далі

Технологічна практика: приготування м'ясних та рибних страв

09.06.22 р.
Україна по праву може пишатися тим, що задовольнить смак навіть...
Далі

Технологічна практика: приготування перших страв

09.06.22 р.
Українська народна кухня відрізняється широким вибором перших страв, які готують...
Далі

ДО-15, виробнича практика

07.06.22 р.
27 травня 2022 р.  у групі ДО-15 завершилась виробнича практика,...
Далі

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ ГРУПИ ТКД-145

06.06.22 р.
На завершальному етапі виробнича практика студентів групи ТКД-145 спеціальності 076...
Далі

Розпочалось проходження технологічної практики у студентів групи ТХ – 124.

06.06.22 р.
З 30.05 розпочалось проходження технологічної практики у студентів групи ТХ...
Далі

ТХ-125, проходження технологічної практики.

02.06.22 р.
Важливий етап професійного зростання розпочався у групі ТХ-125, а саме...
Далі