Дисципліна Іноземна мова (за проф. спрям.).Для студентів спеціальності 181 Харчові технології (ХТ-130,131)
Викладач циклової комісії філологічних дисциплін
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт (Ч.1) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт (Ч.2) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до самостійної роботи (Ч.ІІ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тестові завдання для поточного контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))