Низенко Галина Володимирівна

викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу

Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до написання курсового проекту (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ з дисципліни: «Організація виробництва в ЗРГ» (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тестовий контроль (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія