Низенко Галина Володимирівна

викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу

Збірник текстів лекцій (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

ТЕСТИ для визначення рівня знань здобувачів фахової передвищої освіти (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія