ТОВ "Хмельницькхліб"

Запах свіжоспеченого хліба… Він нагадує нам про безтурботне дитинство, про казки та яскраві пригоди. Про час, коли ми гостювали в бабусі, яка частувала нас рум’яними пиріжками, пухкенькими й легкими, наче хмаринки булочками, та звісно, духмяним, ще гарячим, тільки-но витягнутим із печі хлібом… Він нагадує нам про яскраві свята та «смачні» посиденьки… Бо, практично жодне застілля чи буденне споживання їжі не обходиться в українців без хліба. Хліб завжди був у пошані через його корисні властивості та відмінні смакові якості.
Так студенти груп ХТ-130, ХТ-131, ХТ-134 під керівництвом викладачів технологічного відділення Олени Бойчук та Нелі Надворної поглиблювали практичні навички з виробництва хлібобулочних виробів.
Такі практичні заняття, що дають студентам можливість безпосередньо на виробництві побачити застосування практичних навичок, позитивним чином впливають на професійне формування молоді.
34909640712886591017315121438273794693398364n