"Техашки-першачки - фахівці своєї спеціальності"!

Саме вивчення професійних фахових дисциплін, а саме "Устаткування закладів ресторанного господарства" допомагає пізнавати знання та вміння з ОПП Виробництво харчової продукції. Викладач Неля Надворна у групі ХТ-136 забезпечує високими показниками даної дисципліни, адже, метою викладання навчальної дисципліни “Устаткування закладів ресторанного господарства” є набуття студентами необхідних знань і навичок щодо вибору, розміщення устаткування для ресторанів, а також навичок, пов’язаних з вибором, експлуатацією, розміщенням механічного, теплового, холодильного і торговельного устаткування для закладів ресторанного господарства; підготовка спеціалістів, спроможних знати й вирішувати питання використання нових видів машин і апаратів.
38299879913634870542430499210141351535453281n