Відкрите семінарське заняття з дисципліни «Організація готельного господарства».

27.11.2023 р. відбулося у групі ГРС-2 відкрите семінарське заняття з дисципліни «Організація готельного господарства» на тему: «Організація білизняного господарства в закладах готельного господарства» методом «круглого столу» під керівництвом викладача циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Олени ПЕТРИШЕНОЇ. Формуючи майбутнього фахівця готельно-ресторанної справи як конкурентоспроможного фахового молодшого бакалавра, слід використовувати різні напрямки, методи та форми освітнього процесу. В першу чергу, необхідно навчити студента мислити, аналізувати та використовувати набуті знання в роботі, розширити його світогляд. Одним із засобів цього досягнути є проведення круглих столів за різною тематикою. Участь у «круглому столі» для здобувачів освіти є доброю нагодою публічно представити свою позицію та інтереси. Важливою особливістю даного семінарського заняття при організації «круглого столу» є то, щоб він був справді круглим і процес комунікації, спілкування, відбувався «очі в очі».

40630190813952332144017661781886117982928018n