ГУРТОК " ЕТИКЕТ ГОСТИННОСТІ"

9.04.2024 р. відбулося засідання гуртка Клуб етикету Гостинності (керівник Наталя ФРАНКІВ). Тема заходу: Фудпейрінг -шлях креативного ресторатора.
Здобувачі освіти, груп ХТ - 132, ХТ-133, ХТ-134, ГРС -4 ознайомились з методикою фудпейрінгу (поєднання продуктів за домінуючими запахами), автором даної теорії, схемою створення фуд-дерева, сайтом фудпейрінгу з допомогою якого можна створювати унікальні смакові композиції тощо.
Захід супроводжувався дегустацією кави з різними інгредієнтами, які згідно з методом фудпейрінгу гармонійно поєднувались з даним напоєм (фундук, мигдаль, банан, шоколад).
Яскравим було завершення дійства, а саме приготування коктейлю з використанням техніки смокінг -гам ( до напою були підібрані гілочки тих дерев, які мали аромати, присутні в коктейлю).
Мета даного заходу - сприяти розвитку пізнавальної активності в сфері інноваційних технологій бо саме фахівців, які працюють творчо й здатні втілювати в життя креативні ідеї з нетерпінням чекають в закладах ресторанного господарства.
Screenshot3