ЗахІд «Європейська молодь України»

Чи ви коли-небудь задумувалися, як можна поєднати навчання та особистий розвиток? Хочемо поділитися з вами захоплюючим досвідом нашої студентки І курсу групи МД-3 Юлії ГЛОВЮК.
20 квітня Хмельницький став другою зупинкою маршруту EuroTrain in Ukraine 2.0 - заходу, що проводиться ВМГО «Європейська молодь України» за підтримки Фонду Фрідріха Науманна «За Свободу» в Україні. Він об'єднав студентів, громадських активістів з кількох регіонів України та став майданчиком для обговорень звершень, недопрацювань і перспектив України на її євроінтеграційному шляху.
Учасники мали можливість пригадати функціонування Європейського Союзу, поринути в історію відносин України та Європи, ознайомитися з перебігом переговорів про вступ України до ЄС. Крім того, учасники та учасниці сформували перелік необхідних нашій країні реформ у різних сферах (економічній, політичній, культурній, соціальній), що мають наблизити нашу країну до омріяного членства в ЄС. Також хочемо подякувати знаним у цій темі експертам за приділений спілкуванню з учасниками час.
Дякуємо організаторам за чудово підготовлений захід та сподіваємося на подальшу співпрацю.
 
Screenshot3