Практичні заняття у кав'ярні «Why Not?»

 

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства та Бухгалтерський облік у кав'ярні «Why Not?»

29 квітня 2024 року викладачі Галина Нестерук та Ольга ЯНЮК провили практичні заняття у кав'ярні «Why Not?»(група ХТ-130), де баристом працює Ілля ЦМИКАЛ. Бариста Ілля здійснив правила подачі гарячих напоїв та продемонстрував роботу на платіжному POS-терміналі: що це, як працює і як його поставити для прийому оплат карткою в кав'ярні. Адже, робота бармена-баристи в сучасних умовах досить складна і багатогранна, спрямована на високу кваліфікацію працівника підприємства ресторанного господарства, його досконалі практичні навики. У зв’язку з цим, підготовка бармена, менеджера з барної справи, баристи є дуже важливим і необхідним завданням для викладачів коледжу.

Screenshot1