Традиції випікання Пасхи у коледжі.

На Великдень традиційно випікають пасхи. Це особливий ритуал, до якого залучені майже всі члени сім'ї. Процес випікання Пасхи пов'язаний із багатьма давніми українськими традиціями.
Українці печуть пасхи в останні дні перед святом і багато хто постійно замислюється, чи правильно вони вибрали день для випікання. Тому, студенти гуртка "Ресторатор" на чолі із керівником Оленою БОЙЧУК 02.05.2024 року демонстрували приготування Пасхи у коледжі. Ольга ДЯЧУК, Ульяна ЯДЛОВСЬКА, Яна ГУК розповідали рецепти, робили опару, змішували інгредієнти та місили тісто. Готові Пасхи прикрашали а потім студенти дегустували.
Сервірування пасхальних столів продемонстрували викладачі Галина НИЗЕНКО та Наталя ФРАНКІВ.
Screenshot2