Медово-імбирне печиво.

Всі звикли на Пасху готувати пасхи і фарбувати яйця, але ж це ще не все частування, які можна подавати на великодній стіл. Є ще й пряники, звичайно, вони не так популярні, як пасхи, але все ж не варто про них забувати. Цю випічку можна подавати гостям, пригощати нею родичів, а також ставити на стіл в якості прикраси. Головне — правильно приготувати тісто, а також прикрасити готові вироби. А ось як приготувати цю смакоту, сьогодні 02 травня 2024 року демонстрували Олена ПЕТРИШЕНА та Юлія ЯЩУК. Студенти груп ХТ-136, ХТ-137, ГРС-4 самостійно розмальовували печиво а потім дегустували. Майстер виробничого навчання Олена ПЕТРИШЕНА та бібліотекар Юлія ЯЩУК ознайомили також студентів із технологією приготування пряників, особливості прикрашання.

Screenshot3