«Якість та користь джему, повидла, варення»
Засідання Хмельницького місцевого осередку
Українського товариства товарознавців і технологів
24 листопада 2021 року у коледжі відбулося планове засідання Хмельницького місцевого осередку Українського товариства товарознавців і технологів на тему: «Якість та користь джему, повидла, варення».
Мета засідання – визначення основних тенденцій розвитку переробної продукції в Україні з урахуванням вимог ринку, знайомство з новітніми технологіями виготовлення джемів, повидла, варення, обговорення практики збуту та реалізації переробної продукції.
Учасників засідання розглядали актуальні питання, а саме:
- стан ринку джему, повидла, варення в Україні та Хмельницькій області;
- користь джему, повидла, варення;
- технологія виготовлення джему, повидла, варення;
- асортимент джему, повидла, варення;
- якість джему, повидла, варення;
- страви із джему, повидла, варення.
Засідання проходило з активним обговоренням кожного питання.