«Якість та користь джему, повидла, варення»

Засідання Хмельницького місцевого осередку

Українського товариства товарознавців і технологів

     24 листопада 2021 року у коледжі відбулося планове засідання Хмельницького місцевого осередку Українського товариства товарознавців і технологів на тему: «Якість та користь джему, повидла, варення».

     Мета засідання – визначення основних тенденцій розвитку переробної продукції в Україні з урахуванням вимог ринку, знайомство з новітніми технологіями виготовлення джемів, повидла, варення, обговорення практики збуту та реалізації переробної продукції.

     Учасників засідання розглядали актуальні питання, а саме:

- стан ринку джему, повидла, варення в Україні та Хмельницькій області;

- користь джему, повидла, варення;

- технологія виготовлення джему, повидла, варення;

- асортимент джему, повидла, варення;

- якість джему, повидла, варення;

- страви із джему, повидла, варення.

     Засідання проходило з активним обговоренням кожного питання.

image001