Засідання Хмельницького місцевого осередку Українського товариства товарознавців і технологів

     24 листопада 2022 року у коледжі відбулося планове засідання Хмельницького місцевого осередку Українського товариства товарознавців і технологів на тему: «Джерело харчування: звідки в Україні продукти?».

     Мета засідання – визначення основних тенденцій розвитку переробної продукції в Україні з урахуванням вимог ринку, знайомство з логістичними ланцюжками імпорту продовольчих товарів, обговорення практики насичення ринку України продовольчою продукцією та ціновою політикою на неї.

      Учасників засідання розглядали актуальні питання, а саме:

- імпорт продукції агропромислового комплексу;

- карта імпорту продовольчих товарів;

- сало – найпоживніший продукт у світі;

- складові борщового набору;

- цінове піке. Топ-10 продуктів, які спустошують кишені українців;

- продукти харчування які подорожчають найближчим часом.

      Засідання проходило з активним обговоренням кожного питання.

image001