Міжнародний день волонтера!

Шановні Волонтери, від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера!

    5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Сьогодні українські волонтери – це важлива частинка нашого народу, яка наближує нашу спільну перемогу.

    Дуже приємно, що кожен працівник та студент коледжу вніс  часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям та наближення спільної перемоги. Зокрема, ми приєдналися до волонтерської діяльності: плетіння сіток, збір гуманітарної допомоги, приготування напівфабрикатів та консервації  для військових, чергування в центрах для тимчасового проживання переселенців.

    В гуртожитку коледжу організовано пункт прийому, де  було надано тимчасовий прилисток більше ніж 220 особам. Педагогічні працівники та студенти неодноразово організовували збір коштів для закупів на потреби Збройних Сил України. Ми співпрацюємо з волонтерською організацією «Армія SOS».  Надавали матеріальну допомогу Хмельницькому обласному госпіталю та Хмельницькій прикордонній академії, організували гуманітарний штаб зі збору продуктів харчування та постільної білизни для ВПО, активно включилися до збору гуманітарної допомоги для мешканців Херсонської області.

    Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю.

    Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та Перемоги!

Директор коледжу                                                         Світлана Гребінська